Toiminnallinen päivä Erkossa

Erkko-Lukiossa pidettiin uusille lukiolaisille ryhmäytymispäivä 30.8. Tapahtumassa ensimmäisen vuositason opiskelijat suorittivat erilaisia aktiviteetteja tutor-opiskelijoiden suunnittelemalla tavalla. Suurin osa ohjelmasta perustui muiden saman vuositasolaisten kanssa vuorovaikutukseen ja jotkut keskittyivät yhteistyöhön.  

Yleisesti ilmapiiri oli positiivinen. Päivän aikana kaikki olivat pariin otteeseen lukion juhlasalissa ja tekivät erilaista ohjelmaa yhdessä, kuten renkaan pujottelua muiden läpi ja suuren ihmissolmun ratkomista. Vuositaso myös jaettiin ryhmiin, joissa he kiersivät erilaisilla rasteilla ympäri koulua.

Eräs 1.vuositason opiskelijalta kommentoi tapahtumaa: ”Päivä oli ihan jees. Parasta oli yhteinen Kahoot-peli. Parantamista olisi voinut olla joissain tutoreiden vetämissä peleissä. Mielestäni ryhmäytymispäivä oli jees helpotus kouluviikkolle”.

Australialainen vaihto-oppiskelijan Henry Pettersonin mielestä päivä oli todella onnistunut. Hän piti ohjelmasta eikä häntä haitannut se, että kaikki puhe piti kääntää. Henryn mielestä päivä oli todella hyödyllinen ja hänen kaverisuhteensa kehittyivät ja  hän sai myös uusia kavereita. Vaihto-oppilaalle mieleenpainuvin asia oli myös Kahoot-peli.

Veeti Tuomala

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s